Otobüs Muavinini Rehin Alan Şüpheli Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Tokat'ta gerçekleşen olayda, yolcu otobüsündeki muavini kırdığı soda şişesiyle tehdit ederek rehin alan şüpheli, polis operasyonuyla gözaltına alındı.

Şanlıurfa'dan Samsun'a seyir halinde olan bir yolcu otobüsüne Kayseri'den binen Sercan C. (35), henüz bilinmeyen bir nedenle muavini tehdit ederek rehin aldı. Otobüs şoförü, şüphelinin dikkatini dağıtarak yolcuları tahliye etmeyi başardı ve ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla şüpheli gözaltına alınırken, hafif yaralanan muavin ise hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayı yaşayan bir yolcu olan Hidayet Yatır, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüsteki herkesin büyük korku yaşadığını belirtti. Şüphelinin aniden ayağa kalkarak muavine ve şoföre küfür ettiğini ve ardından elindeki maden suyu şişesini kırarak tehditlerde bulunduğunu aktardı. Yolcuların büyük endişe içinde olduğunu dile getirdi ve yaşananların şokunu üzerinden atmaya çalıştıklarını ifade etti.

samsun tokat şanlıurfa muavini rehin aldı Otobüs Muavinini Rehin Alan Şüpheli Gözaltına Alındı Kayseriden binen Sercan C. muavine tehdit olay samsun haber gündem asayiş haber