Otomobil Beton Elektrik Direğine Çarptı: 1'i Ağır, 3 Yaralı

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin beton elektrik direğine çarpması sonucu 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

 

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Hürriyet Mahallesi Bahardere Caddesi'nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, B.Y.Y. yönetimindeki 16 CKS 19 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle oluşan kazada, otomobilde bulunan sürücü B.Y.Y. ve yolcular E.Y.Y. ile K.K.K. yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Olayın detayları ve yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili güncel bilgiler, hastanelerden alınan raporlar doğrultusunda kamuoyu ile paylaşılacak.