Otomobil, PTT Kamyonuna Ok Gibi Saplandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Kaza, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde yaşandı. Otomobilin PTT kamyonuna çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Arifiye ilçesi D100 karayolunda bir otomobil, PTT kamyonuna ok gibi saplandı. Kazada, hurdaya dönen aracın 27 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybederken, 1'i ağır olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı.

Sabah saat 05.20 sıralarında D100 karayolu Arifiye mevkiinde meydana gelen kaza, Adapazarı istikametine doğru seyir halinde olan Mustafa Mario Kır (27) kontrolündeki 54 BY 204 plakalı otomobilin, önünde ilerleyen 27 AGR 230 plakalı PTT kamyonuna çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta hurdaya dönerken, kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Yapılan sağlık kontrollerinde sürücü Mustafa Mario Kır'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan E.Ç. ile ismi henüz öğrenilemeyen ağır yaralı bir kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Otomobil PTT Kamyonuna Ok Gibi Saplandı: 1 Ölü 2 Yaralı PTT Kaza Sakarya samsun Trafik Kazası