Oy Verme Yerinde Şüpheli Araçtan Ruhsatsız Silahlar Çıktı

TAKİP ET

Batman'da devam eden oy verme işlemleri sırasında polisten kaçmaya çalışan iki kişinin bulunduğu araçtan ruhsatsız silahlar çıktı.

Batman Valiliği'nin açıklamasına göre, Bağlar Mahallesi'ndeki Selçuklu Ortaokulu civarında şüpheli bir aracın polisten kaçmaya çalıştığı belirtildi. Polis ekiplerinin takibi sonucunda durdurulan araçta yapılan aramada, ruhsatsız bir tabanca ve bir pompalı tüfek ile bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi.

Araçtan inip kaçmaya çalışan kişinin üst aramasında da bir ruhsatsız tabanca bulunduğu belirtildi. Olaya ilişkin olarak Y.Y. ve T.Y. isimli şahısların gözaltına alındığı ifade edildi. Bu gelişme, seçim günü yaşanan olayların seçim sürecindeki hassasiyeti bir kez daha vurguladı.

Seçim güvenliğinin sağlanması için polis ve diğer güvenlik birimlerinin hassas bir şekilde çalıştığı bu süreçte, bu tür olayların yaşanması seçim sürecinin sakin ve güvenli bir şekilde tamamlanması için alınan önlemlerin önemini bir kez daha gösterdi.

Batman Oy Verme Yerinde Şüpheli Araçtan Ruhsatsız Silahlar Çıktı Batman Valiliği in açıklaması şahıslar gözaltına alındı samsun haber gündem haber