Özbulut 22 Yıllık Yolculuğu Özetledi

TAKİP ET

TFF Samsun İl temsilcisi Hasan Özbulut, 22 yıl önce 1987 doğumlu çocukların tam sahadan yarı sahayla buluşması ile başlayan futbol yolculuğu ile futbol anaokulunu ve kreşini kurduklarını söyledi.

Küçük dev adamlar, mini minikler ve süper mini minikler Liglerinin düzenlemesi ile yaz aylarında yüzlerce minik yüreğin önce toprak sahalara sonra yeşil suni çim sahalara taşındığını dile getiren TFF Samsun il temsilcisi Hasan Özbulut, "Amatör futbol ailesinin desteği ile planlı olarak başlayan bu organize sayesinde ilimizde amatör futbolunun kalitesi arttı. Elit lig uygulamaları sonucu takımlarımız ilimizi Türkiye Şampiyonası grup maçlarında temsilde bölgede kalitesini ortaya koydular" diye konuştu. 


BAŞARI YOLCULUĞU SÜRÜYOR

Bölgede bulunan takımların son yıllarda Türkiye derecesi yapamazken Samsun takımlarının bunu yıllardır sürdürdüğünü dile getiren Özbulut, "Yıllar önce Gazi Belediyespor ile başlayan başarı yolculuğu son yıllarda Atakum Belediyespor ve Kadıköyspor ile devam ediyor. Bugün Atakum Belediyespor U-16 takımı ile gururlandık.

Bu Samsun amatör futbolunun başarısı, amatör futbola hizmet veren herkesin filizinde, temelinde herkesin payı var. Sahte oyuncu ile emek hırsızlığı yapanlar hariç herkese ilimiz amatör futboluna verdiği katkı için sonsuz teşekkürler. Biz bu şehrin çocuklarına güveniyoruz." Zekai Anıl