Özdemir: 'Havza Daha Modern Olacak'

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Özdemir, Çevre Müdürü Bolat ve ekibi ile birlikte ilçede saha incelemesi yaptı. Özdemir, "İlçemizi doğal afetlere karşı daha güvenli hale getirmek ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir yerleşim yerine dönüştürmek adına projelerimizi hayata geçiriyoruz "dedi. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde uygulanacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve saha incelemeleri yapmak üzere Müdür Ömer Bolat ve beraberindeki teknik ekip, Havza’ya gitti. 

HAVZA BÜYÜYOR 
GELİŞİYOR 

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza OSB ile birlikte hızlı bir büyüme dönemine girmekte olan ilçenin daha güvenli ve halkın ihtiyaçlarına uygun bir şehir imarı için çalıştıklarını belirterek, “İlçemiz büyüyor ve ihtiyaçlarımızda buna göre artış göstermekte. Havza Belediyesi olarak Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde ilçemizi başta sel olmak üzere doğal afetlere karşı daha güvenli bir hale getirmek ve halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir yerleşim yerine dönüştürmek adına projelerimizi hayat geçiriyoruz "dedi.