Özgür Özel, Ankara'da Halk Buluşmasında Hedefleri Açıkladı

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde düzenlenen Bağlıca halk buluşmasında yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinde Etimesgut'u güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gerçekleşen Bağlıca halk buluşmasında, önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile bir araya gelerek seçmenlerden destek istedi.

Özgür Özel, yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: "31 Mart seçimlerinde Etimesgut'u güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz. Hem Bağlıca hem Etimesgut'ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Sosyal demokratlardan, muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz."

Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nu övgüyle anlatan Özel, "Erdal Beşikçioğlu'nu şöyle söyleyeyim. O polis akademisinden mezun komiser değil beşikten komiser. Beşikçioğlu'nu hatırlasınlar, oy versinler. Etimesgut'u cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bir ilçe ve burayı bir cazibe merkezi haline getirecek bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. O anlayış da Erdal Başkan'da var" dedi.

Ayrıca, Türkiye ittifakından oy isteyen Özel, "Türkiye ittifakı olarak renklerimizi ay yıldızlı al bayraktan alıyoruz. Bu ülkenin birliğinden, bütünlüğünden yana olan, içinde insan sevgisi olan, vatan sevgisi olan tüm Bağlıcalılardan, tüm Etimesgutlulardan her iki adayımıza da sahip çıkmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

chp özgür özel ankara etimesgut ilçesi halka sesleniş hedefler ankara samsunhaber gündem siyaset haber