Özgür Özel'den İsrail'e Tepkisi: Yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ticaret Bakanlığı'nın İsrail'e karşı 54 ürün grubunda ticaret kısıtlaması getirme kararına ilişkin değerlendirmede bulundu. Ayrıca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz. Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki mezalimin son bulmasını temenni ediyorum."

"Ramazan Bayramı'nın öncesinde, milletimizin büyük bir demokrasi bayramını kutladığı bir süreci geride bıraktık. Ülkemiz, ekonomik krizin tam ortasında, derin bir yoksulluk içinde bayrama girmekte. Bu bayramın ardından elimizden geleni yaparak, ekonomik krizden etkilenen geniş halk kesimlerinin sorunlarını çözmek için çaba sarf edeceğiz. Yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu bitirmek üzere sosyal politikalar öneriyoruz. Tüm İslam aleminin ve insanlığın yüreğini acıtan Gazze'deki katliama karşı, İsrail ile ticaretin kesilmesi talebini destekliyoruz. Ramazan Bayramı'nı kutluyor, yeni ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum."

chp özgür özel özgür özel israil tepki Yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz bayram mesajı samsun haber gündem haber