Özgür Özel'in katıldığı mitingde DEM Parti pankartları tartışması: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'daki mitinginde DEM Parti pankartları dikkat çekti. Alanya'daki mitingde iki provokatif pankart açıldı. CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, pankartı açanları uzaklaştırdıklarını ancak olayın önceden planlandığını belirterek hukuki adımların atılacağını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'daki mitingine DEM Parti pankartları damgasını vurdu.

Alanya'da düzenlenen mitingde CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provokatif nitelikteki iki pankart açıldığı fark edildi. Pankartı açanlar derhal alandan uzaklaştırıldı. Ancak önceden planlanmış bir eylemin üçüncü bir kişi tarafından kaydedildiği ve bu kaydın bir parti eski ilçe başkanı tarafından sosyal medyada dolaşıma sokularak bazı yandaş internet haber sitelerinde yayınlandığı tespit edildi.  Provokatif girişimlere karşı hukuki adımlar atılacaktır" dedi.

Öte yandan, mitingde DEM Parti pankartlarının açılmasıyla ilgili olarak CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provokatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Buna rağmen önceden planlandığı çok açık olan eylemin üçüncü bir kişi tarafından kayda alındığı ve bu kaydın bir partinin eski ilçe başkanı tarafından sosyal medyada dolaşıma sokularak yandaş bazı internet haber sitelerinde yayına sokulduğu görülmüştür. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

chp özgür özel dem parti siyaset antalya antalya haber olay