Özlem Maraş Atakumlulara teşekkür etti

TAKİP ET

Yerel seçimde yarıştığı Atakum Belediye Başkanlığı'nı kaybeden Özlem Maraş, "Hemşehrilerimin kararına saygı gösteriyorum" diyerek, seçimi kazanan rakibi CHP'li Serhat Türkel'i tebrik etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Mimar Özlem Maraş, 36 bin 487 oy ve yüzde 28,96'lık oranıyla sandıktan ikinci çıktı ve seçimi kaybetti.

Özlem Maraş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçim süresince kendisine gösterilen ilgi ve alakaya desteğe teşekkür ederek, "Hemşehrilerimin kararına saygı gösteriyorum. Atakum için her zaman en iyisini istemeye devam edeceğim" dedi. Seçimdeki rakibi CHP'den Atakum Belediye Başkanı seçilen Serhat Türkel'i tebrik etti.

YENİ BELEDİYE BAŞKANINA TEBRİKLERİMİ İLETİYORUM

Mimar Özlem Maraş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli Atakumlu Hemşehrilerim, öncelikle gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için içtenlikle teşekkür etmek isterim. Sizlerin gösterdiği teveccüh ve güvenle bir yola çıktım. Ancak, demokratik süreçlerin bir parçası olan seçimlerde, alınan sonuçları kabul etmek ve saygı göstermek de son derece önemli.

Karar her zaman milletindir diyorum ve siz kıymetli hemşehrilerimin kararına saygı gösteriyorum. Yeni Belediye Başkanına tebriklerimi iletiyorum. Gösterdiğiniz destek ve güven için herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Atakum için her zaman en iyisini istemeye devam edeceğim. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetle selamıyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum."

samsun samsun haber özlem maraş atakum