Pakun, Venezuela'nın onur konuğu oldu

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen un üreticisi ve ihracatçısı Samsunlu şirket Pakun, bağımsızlığının 212'nci yıldönümünü kutlayan Venezuela'nın 'Milli Günü' resepsiyonuna onur konuğu olarak davet edildi.

Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından Venezuela Milli Günü vesilesiyle Büyükelçi Jose Bracho ile Başkonsolos Lisset Hernandez’in ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen resepsiyona Pakun yönetiminden Turgay Durgun ve Pakun CEO'su Ertan Özgen'in yanı sıra, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Dışişleri Bakanlığı İstanbul temsilciliği yetkilileri, Türk Hava Yolları temsilcileri ile şef Victor Moreno ve sanatçı Ayhan Sicimoğlu gibi ünlü simalar da katıldı.

Bu yıl sektörde 50’nci yılını kutlayan Pakun'un yetkilileri resepsiyonda ihracat sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Davetliler resepsiyonda Venezuela mutfağının seçkin lezzetleri ile yöresel müziklerini keşfetme imkanı da buldu. Venezuela Büyükelçisi Jose Bracho, Venezuela-Türkiye arasındaki dostluk ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, Pakun'un da aralarında bulunduğu Türkiye'nin ihracat şampiyonlarına teşekkür etti.