AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür,'den pazarcı esnafına müjde: "Batı Yaka Pazar Yeri Taşınmayacak!"

TAKİP ET

Batı Yaka Kapalı Pazar Yeri'nin taşınmasıyla ilgili endişeleri dinleyen ve pazar esnafının taleplerine kulak veren Gür, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Çarşamba'yı daha iyi bir yere taşıyacak.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Batı Yaka Kapalı Pazar Yeri'nde incelemelerde bulunarak pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çarşamba'nın sevilen pazar esnafı, Ayvacık yoluna taşınacağı konuşulan Batı Yaka Pazarı'nın yer değişikliği fikrine karşı çıktı. Bu endişelere yanıt olarak Ender Gür, "Pazar esnafının istekleri bizim için çok önemli. Ben de söz veriyorum ki, göreve geldiğimizde 5 yıl boyunca bu pazarın yeri değişmeyecek. Kararlarımızı alırken pazar esnafının ve vatandaşların görüşlerine mutlaka danışacağız. 'Ben yaptım oldu' anlayışıyla hareket etmeyeceğiz" dedi.

Ender Gür, halkın isteklerini dikkate alarak siyaset yapacaklarını ve herhangi bir karar almadan önce pazar esnafını toplayarak ortak bir karar alacaklarını belirtti. Artık 'Ben yaptım oldu' anlayışının sona erdiğini ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediklerini vurguladı.

 

ender gür Batı Yaka Kapalı Pazar Yeri AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı samsun haber samsun