Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Penaltı Kaçırmayı Biz de İstemiyoruz

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların deneyimli teknik patronu Hüseyin Eroğlu, 'Biz de penaltı kaçırmayı istemiyoruz. Zeki yine penaltı kaçırdı. Penaltı konusunu içimizde çözeceğiz' dedi.

SAVUNMAYI ÇOK İYİ YAPTIK
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından konuştu. Önemli bir maçtan 3 puanla ayrıldıklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Liglere ara verilmişti. İlk maçlar hep zor olur. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Onlara moral verdik. Maçın başından sonuna kadar kazanmayı isteyen taraf bizdik. Savunmayı da iyi yaptık. Rakip deplasmanda sadece 1 maç kaybetti ve 8 maçtır yenilmiyordu” dedi.

BU SORUNU İÇİMİZDE ÇÖZECEĞİZ
Oyun ve tempolarının iyiye gittiğini vurgulayan Eroğlu, “Golleri 2 savunmacımız attı. Yine 1 penaltı kaçırdık. Onun haricinde çok da gol kaçırdık. Rakibe sadece son bölümde 1-2 yan top pozisyonu verdik. Bu galibiyetin anlamı ilerleyen haftalarda daha da netleşecek. Biz de penaltı kaçırmayı istemiyoruz. Zeki bugün yine penaltı kaçırdı. Penaltıları kaçırdığımız için üzgünüz ama gol attığımız için sevinçliyiz. Penaltı konusunu da içimizde çözeceğiz” diye konuştu.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında tribünlere giderek taraftarlara üçlü çektirdi.

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli futbolcusu Zeki Yavru’nun kullandığı penaltıyı Çaykur Rizespor kalecisi Tarık böyle kurtardı.

Davut AKTAŞ