Pendikspor beraberliği Samsunspor'u zora soktu

TAKİP ET

Sahasında Pendikspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor, ligin geri kalan bölümü için işi zora soktu. Deplasmanda maç kazanamayan Samsunspor, kalan bölümde kümede kalma mücadelesi veren iki rakibi ile dış sahada karşılaşacak .

HESAPTA OLMAYAN KAYIP

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında evinde Pendikspor ile karşılaşan Kırmızı-Beyazlılar, mutlak galibiyet beklediği mücadeleden 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. İç sahadaki muhteşem performansı nedeniyle hiç hesapta olmayan bu 2 puanlık kayıp, ligin geri kalan bölümü için işi biraz daha zora soktu.

15 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET

Bu sezon topladığı 37 puanın 30’unu evinde alan Yılport Samsunspor, deplasmanda ise adeta yokları oynadı. Dış sahada oynadığı 15 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Kırmızı-Beyazlılar, bu maçların 10'unu kaybederken, 4 kez de rakipleriyle berabere kaldı ve 7 puan toplayabildi.  

BEŞİKTAŞ MAÇI ZOR OLACAK

İç sahadaki etkili oyunlarını deplasmanda da sergilemek zorunda olduklarını belirten teknik direktör Markus Gisdol, “Artık deplasmanlarda da puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Bu hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacağız ve bu maçın zor geçeceğini düşünüyorum” dedi.

EN İYİ KADROMUZLA ÇIKACAĞIZ

Bugüne kadar oynadıkları deplasman maçlarında da iyi performans gösterdiklerini vurgulayan Markus Gisdol, “İlk önce Pendikspor maçının analizini yapıp, Beşiktaş maçına en iyi kadromuzla çıkmak için çalışacağız. Beşiktaş'a karşı iyi bir oyun sergilemek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

DEPLASMANDA DA PUAN ALMALIYIZ

Alman teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul'da planladığımız gibi güzel bir maç çıkartabilirsek, kesinlikle puan ya da puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. Bu saatten sonra bizim artık deplasmanlarda da puanlar almaya ihtiyacımız var. Bunu başarmak için de çok çalışacağız.”

7 HAFTALIK ZOR PERİYOT

Kırmızı-Beyazlılar, ligde kalan 7 maçının 4’ü deplasmanda oynayacak. Rakipler arasında Beşiktaş ve Kasımpaşa’nın yanı sıra kendisi gibi kümede kalma yarışında olan Konyaspor ve Fatih Karagümrükspor da bulunuyor. İç sahadaki rakipler ise Adana Demirspor, Trabzonspor ve Alanyaspor.