Peugeot'dan Nisan Ayında Kaçırılmaz Kampanya

TAKİP ET

Peugeot, nisan ayında sunduğu çeşitli kampanyalarla sürücüleri yeni araç sahibi olmaya davet ediyor. Yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla SUV'den hatchback'e, hafif ticari araçlardan elektrikli modellere kadar geniş bir model yelpazesinde avantajlı seçenekler sunuyor.

Peugeot, yeni yıla girmemizle birlikte başlattığı çeşitli kampanyalarla dikkat çekiyor. Bu kampanyaların nisan ayında da devam ettiği belirtiliyor. Peugeot'un sunduğu fırsatlardan biri, yeni bir binek veya hafif ticari araç almak isteyen sürücüleri beklemesi.

SUV tasarımıyla dikkat çeken yeni 2008 ve yüzde 100 elektrikli E-2008 modelleri, 120 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatlarıyla sahipleriyle buluşuyor.

C segmentinde yer alan ve göz alıcı fastback tasarımıyla dikkat çeken 408 modeline sahip olmak isteyen bireysel müşteriler, Allure donanımında 180 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanından yararlanabiliyor. Tüzel müşteriler ise GT donanımında 190 bin TL için aynı kredi fırsatını değerlendirebiliyor.

Peugeot'un hatchback sınıfındaki temsilcisi 308 ve yüzde 100 elektrikli E-308 ise 120 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanıyla showroomlarda yeni sahiplerini bekliyor.

Sınıfının öne çıkan modeli SUV 3008'e sahip olmak isteyen bireysel müşteriler, Active Prime ve Allure donanımlı versiyonlarda 180 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabilirken, tüzel müşteriler GT donanımında aynı koşullarla 190 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor.

Peugeot SUV 5008 modeli ise 7 kişilik oturma kapasitesi ve Night Vision özelliğiyle dikkat çekiyor. Sadece tüzel müşterilere özel tüm donanımlarda 190 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatları sunuluyor.

Yenilenen versiyonu ile dikkat çeken sportif model Peugeot 208'i tercih edenler, 90 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanından yararlanabiliyor.

Sedan sınıfında öne çıkan model yeni 508'e sahip olmak isteyen tüzel müşteriler, tüm donanımlarda 130 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor.

SUV görünümlü tasarımı ve yüksek konforuyla Peugeot Rifter'a sahip olmak isteyenler ise 110 bin TL için 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanlarıyla araçlarını alabiliyor.

Peugeot'un diğer hafif ticari araç modelleri Partner Van, Expert Van, Expert Combi Van, Expert Traveller ve Boxer Van ise 190 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli yüzde 2,99 faizli kredi seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu kampanyalarla Peugeot, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere sahip olan müşterilerine geniş bir seçenek sunmayı hedefliyor.

Peugeotdan Nisan Ayında Kaçırılmaz Kampanya otomobil Kampanya ekonomi Samsun Haber