Piazza'da Sinemaya  Her Hafta Zam Var 

TAKİP ET

Samsun Piazza AVM'nin içerisinde bulunan sinemada bilet fiyatları artık haftalık olarak artmaya başladı. Geçtiğimiz yıl 25 lira olan bilet fiyatı, 90 liraya dayandı. Çay fiyatı ise rekora koşuyor. 

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, sinema bilet fiyatları vatandaşın tepkisini çekti. İstanbul, Ankara ve İzmir'de 65 lira olan sinema bilet fiyatı, Samsun'da her hafta yapılan zamla birlikte 90 liraya kadar yükseldi. 

Geçtiğimiz yıl 25 lira olan bilet fiyatları, her hafta yapılan zam ile birlikte 90 liraya kadar yükselerek vatandaşlarında tepkisini çekti. Bir bardak çayın 19 lira olduğu sinema bölümünde ise gıda fiyatları dudak uçuklatıyor. Çaya da her hafta zam yapılıyor. Bir çikolatanın fiyatı 15 ila 20 liradan satılması ise görenleri şaşkına çeviriyor. Sinemaseverler, sorumlulara denetim çağrısı yaptı. 

DENETİM ÇAĞRISI 

Vatandaşlar, "Zam yapılabilir ancak makul düzeyde olmalıdır. İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde bilet fiyatları 65 lira civarında. Samsun'da geçen hafta 80 lira olan bilet fiyatı, bu hafta 90 lira. Önümüzdeki hafta bilet fiyatı 100 lira olacak heralde. 5 kişilik bir aile olarak gelsek sinemaya biletler yemek desen 1000 liraya çıkacağız heralde.  Samsun Valiliği, belediyelerin zabıtaları ve Ticaret Müdürlüğü ekiplerinden denetim yapmalarını istiyoruz. Bilet fiyatları gıda fiyatları normal değil "ifadelerini kullandı.

Zekeriya FIRAT 

Piazza AVM'nin sinema bölümünde bir bilet fiyatı 90 liraya çıktı. Bir bardak çay ise 19 liradan satılıyor. Vatandaşlar denetim çağrısı yaptı. 

Bir sinema bileti 90 TL 

Bir bardak çay 19 TL