Play-Off Adına Son Viraj

TAKİP ET

Kadın Basketbolunda tek temsilcimiz olan Zorlu Koleji Spor Kulübü, play-off yolunda Van Büyükşehir Belediyesi ile kritik bir maça çıkacak. Genel Menajer Cantuğ Keskindemir, play-off yolunda çıkacakları zorlu maçtan zaferle ayrılacaklarına inandığını söyledi.  

GRUBUNDA FIRTINA ESTİRİYOR
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B grubunda fırtına gibi esen ve kadın basketbolunda ilimizi başarı ile temsil eden Zorlu Koleji Spor Kulübü, play-off yolunda son virajda cumartesi günü Van Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Temsilcimiz zorlu karşılamadan galibiyetle ayrılarak play-off’lara kalmayı hedefliyor. Geçen hafta deplasmanda Mardin Gençlerbirliği’ni 95-30’luk skorla hezimete uğratan Zorlu'nun kızları, play-off yolunda son viraja girdi. Genel Menajer Cantuğ Keskindemir, Zorlu Koleji Spor Kulübü olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne (TKBL) yükselmeyi hedefliyoruz" dedi.


KAZANIRSA ON TAKIM ARASINA GİRECEK
Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü Samsun’da ağırlayacaklarını dile getiren Keskindemir, “Maçlarda elde ettiğimiz skorlar ve ortaya koyduğumuz performansla bu grubun üstünde bir takım olduğumuz ispatlamıştık. Şimdi play-off’lar için son viraja giriyoruz. Bu virajı da kazasız belasız geçeceğimize olan inancımız tam. Oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu. Keskindemir, Van Büyükşehir’i geçmeleri halinde 10 takım arasına gireceklerini hatırlattı. Zorlu Koleji Spor Kulübü ile Van Büyükşehir Belediye arasındaki maç cumartesi günü saat 14.00’te Tekkeköy İlçesi’ndeki Bahattin Ekinci Spor Salonu’nda oynanacak.  

Zekai ANIL