Prens William boşanıyor mu? Lady Rose Hanbury kimdir?

TAKİP ET

Aristokrat Lady Rose Hanbury'nin yaşamı, moda ve politikadan hayırseverliğe uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Kraliyet ailesiyle yakın ilişkileri ve Prens William ile ilgili medya spekülasyonları, onu kamuoyunun dikkat odağı yapıyor. Kral III. Charles'tan aldığı ödül ise Hanbury'nin toplumdaki prestijini pekiştiriyor.

Lady Rose Hanbury, 15 Mart 1984 doğumlu, moda ve politika dünyasında çeşitli roller üstlenmiş bir aristokrat. Moda tasarımcısı bir anne ve web sitesi tasarımcısı bir babanın kızı olan Hanbury, kariyerine moda modeli ve politik araştırmacı olarak başladı.

2009 yılında, 7. Cholmondeley Markisi David Cholmondeley ile evlenen Hanbury, üç çocuğun annesidir ve Norfolk'taki tarihi Houghton Hall'da ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Hanbury'nin hayırsever çalışmaları ve Prens ve Prenses of Wales ile yakın ilişkileri, kamuoyunun ilgisini çekmiştir.

2023 yılında, Kral III. Charles'ın taç giyme töreninde Hanbury'ye Taç Giyme Madalyası'nın verilmesi, onun kraliyet ailesiyle olan bağlarının bir göstergesi olarak yorumlanmıştır.

Medya, Hanbury'nin Prens William ile olan ilişkisine dair spekülasyonlarla dolup taşarken, bu iddialar kesin bir doğruluk payı taşımamaktadır. Prens William ve Kate Middleton'ın evlilikleri hakkında da zaman zaman spekülasyonlar yapılsa da, kraliyet çiftinin ilişkisinin sağlam temeller üzerine kurulu olduğu ve aralarındaki anlaşmazlıkların hızla çözüldüğü belirtilmektedir.

Lady Rose Hanbury Prens William Kate Middleton Kral III. Charles samsun samsun haber