Profilist Otomatik Kapı Sistemleri

TAKİP ET

Eski tip kepenkler, özellikle iş yerlerinde ciddi bir güvenlik zafiyetine yol açmaktadır. Manuel olarak kapatılan ya da açılan kepenkler, ekstra efor sarf edilmesine yol açar. Aynı zamanda oluşan büyük çaplı gürültü, çevre için ciddi anlamda rahatsız edici olabilmektedir.

Günümüzde otomatik kepenk teknolojisi ile bu sorunun üstesinden gelmek oldukça kolay hale gelmiştir. Kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan otomatik kepenkler, teknolojik dokunuşları sayesinde fiziksel güce ihtiyaç duymaz. Uzaktan kumanda veya duvara monte edilen düğmeler sayesinde söz konusu kepenkleri kontrol etmek son derece kolaylaşmıştır. Otomatik kepenk sistemleri günümüzde villalarda, hastanelerde, alışveriş merkezlerinde, fabrikalarda, kısaca güvenliğin belirleyici olduğu her türlü ev ya da iş yerinde tercih edilebilir.

1999 yılından beri hizmet veren Profilist Kapı Sistemleri, otomatik kepenk sistemleri konusunda öne çıkan markalardandır. Profilist, otomatik kapı sistemlerinin tüm aşamalarında sizlerin yanındadır. Üretim ve montajın yanı sıra satış sonrasında sunduğu destek hizmetiyle de kullanıcılarının taleplerine karşılık verir.

Kepenk Sistemlerinde Teknolojiyi Yakından Takip Edin

Eski tip kepenkler, günümüzde kullanıcıların önemli bir bölümü tarafından tercih edilmiyor. Otomatik kepenklerin sunduğu kullanım kolaylığı, kullanıcıları fazlasıyla memnun etmeyi başarıyor. Elbette otomatik kepenklerin kalitesi, kullanım ömürlerinin uzun olması gibi kriterler kullanıcılar için büyük önem teşkil ediyor.

Profilist, galvaniz çelik otomatik kapı ve kepenk sistemleri ile kalitenin garantisini veriyor. Firma otomatik kepenk sistemlerini kendine özgü çelik galvanizle üretiyor. Başarılı firma aynı zamanda otomatik kepenk ile ilgili gelişen ve değişen teknolojileri de yakından takip ediyor.

Ürün Çeşitliliği ile Dünyaya Kapıları Açılıyor

Profilist Otomatik Kapı Sistemleri, İstanbul Sultanbeyli’deki üretim tesislerinde kapasitesini günden güne artırmayı sürdürüyor. Yalnızca üretimle sınırlı kalmayan firma; montaj, teknik servis, fabrikadan satış gibi seçeneklerle hizmet çeşitliliğini zenginleştirmektedir. Öyle ki kendi sektöründe gelişime katkı sunması açısından da lider durumdadır.

Profilist, müşterilerine ve iş ortaklarına kaliteli ürün ve hizmet sunmaya odaklıdır. Yalnızca ülkemizle sınırlı kalmayan bu dayanıklı ve işlevsel ürünler, dünyanın çeşitli ülkelerinde de kendine yer bulmaktadır. Ayda 3.500 metrekarelik üretim kapasite olan Profilist, zengin ürün çeşitliliği ile müşteri memnuniyetini pekiştirir.

Firmanın ürünleri arasında sarmal sistemler dikkat çeker. Profilist’in otomatik kapı seçenekleri içerisinde bahçe ve hangar kapıları dışında fotoselli kapılar da yer alır. Ayrıca bariyer sistemleri ve yangın sistemleri de üreten Profilist, yükleme köprü veya rampaları konusunda en iyi seçeneklerden biri durumundadır. Fonksiyonel kapı, hermatik kapı ve hızlı PVC kapılar, yine Profilist firmasının üretimlerinin arasında yer alır.

Profilist Çalışan ve Müşteri Sadakatini Koruyor

Kurulduğu günden bu yana Profilist Otomatik Kapı Sistemleri, hem çalışan hem de müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya özen gösterir. Firma, ilk günden bugüne aynı teknik kadro ile çalışmalarını sürdürmektedir. Böylelikle değerli müşterilerine mükemmel hizmet sunmayı ilke haline getirmiştir. Kendi sektörünün en eski ve köklü firmalarından biri olmayı da bu sayede başarmıştır.

Sizler de Profilist’in otomatik kepenk ve diğer ürünleriyle ilgili iş ortaklığı yapmak ya da müşterisi olmak istiyorsanız, resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz. Sitede bulunan referans ürünlere bakıp ihtiyacınız olan ürünün uygulanmış halini görebilirsiniz. Ayrıca firmanın e-posta adresine dilediğiniz zaman mail atabilir ve otomatik kepenk sistemleri başta olmak üzere tüm ürünlere dair merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

Profilist’i Sultanbeyli’de bulunan üretim alanında da ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca internet sitesinde yer alan “Teklif İste” seçeneğinden yararlanarak teklifinizi talep ettiğiniz ürün için iletebilirsiniz. Ürün bilgisi ve ölçüsünü bu alandan gönderdiğinizde, Profilist Otomatik Kapı Sistemleri’nin iletişim ekibi size gerekli dönüşü sağlayacaktır.