Rahat uyuyun Samsunspor şampiyon oldu

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı yönetim şampiyonluk kupası ile birlikte Asri Mezarlık, Kıran Mezarlığı ve Çarşamba Göğceli Mezarlığı'na giderek bu takıma gönül veren insanları kabirlerinin başında andı.

KUPA İLE ZİYARET

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Yılport Samsunspor'da yönetim, büyük bir vefa örneği gösterdi, Kırmızı-BeyazIıIar, Başkan Yüksel Yıldırım'ın daha önce söylediği gibi şampiyonluk kupası ile birlikte bu takıma gönül vermiş kişilerin mezarlarını ziyaret etti.

SÖZÜNÜ TUTTU

Asri Mezarlık, Kıran Mezarlığı ve Çarşamba Göğceli Mezarlığı'na giden Kırmızı-Beyazlılar,
buralarda Mustafa Kemal Erkanat, Nuri Asan, Emin Kar, Ali Alanyurt, Tarık Kaptan, Tarık Darende, Asım Özkan, Samsunspor taraftarı Osman Volkan Bingöl ve Mehmet Soykan ile Hasbi Mente şoğlu'nun kabirlerinde dua okudu.

GENİŞ KATLIM

Mezarlık ziyaretleri için gerçekleştirilen programda Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Kulüp Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Samsunspor Tesisler Müdürü Sinan Hacıyunus, Kulüp Müdürü Metin Koçer ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, futbolcular ve taraftarlar yer aldı. Davut AKTAŞ