Raif İnan TRT Dijital'de Mehmet Akif ve İzleyiciyi Buluşturuyor! Yeni Dizi Akif İçin Heyecanlı Geri Sayım Başladı!

TAKİP ET

Raif İnan TRT iş birliğinde seyircisi ile buluşacak olan Akif dizisinin ekrana gelmesine sayılı günler kaldı. Türk Milli Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ekrana taşımaya hazırlanan Akif, TRT dijital platformu Tabii’de seyirci ile buluşacak. Dizinin yapımcı koltuğunda Raif İnan ve Uğur Uzunok otururken yönetmen koltuğunda ise Selahattin Sancaklı yer alıyor. Türk yapımcı Raif İnan TRT dijital platformu Tabii’de ekrana gelecek yeni dizinin kadrosunda pek çok ünlü ismin bulunduğunu açıkladı.

Raif İnan ve Uğur Uzunok yönetmenliğinde ekrana gelmeye hazırlanan yeni proje Akif, pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayınlanması planlanan Akif’in 13 bölüm süreceği açıklandı. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı duyurulsa da ne zaman ekrana geleceği hakkında net bir bilgi verilmedi.

Raif İnan TRT İş Birliği ile Hazırlanan Akif’in Konusu Merak Uyandırdı!

Mehmet Akif Ersoy’un hayat hikayesini ekrana getirecek olan Akif için geri sayım başladı. 1913-1924 yılları arasında yaşadıklarını seyirciyle buluşturmaya hazırlanan dizide Mehmet Akif Ersoy odak noktası olsa da pek çok tarihi karakterin de yer alacağı bildirildi. İnan, seyircinin aynı dönemde yaşayan; Enver Paşa, Halide Edip Adıvar, Kara Kemal, Abdülhak Hamid Tarhan ve Recaizade Mahmut Ekrem ve Süleyman Nafiz’i de Akif’in içinde görebileceğinin altını çizdi.

Türk Yapımcı Raif İnan, Akif’i Heyecanla Beklediklerini Bildirdi

Yapımcı koltuğunda yer aldığı Akif’in Tabii’de ekrana geleceğini bildiren Raif İnan, bu platformda olmaktan mutluluk duyduklarını “Kıymetli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ekranlara taşıyacak, o dönemin ruhunu yansıtan projeyi milli dijital platformumuzun aracılığıyla izleyiciyle buluşturacak olmanın gururunu taşıyoruz. Tarihimizin öne çıkan isminin hayatını güçlü bir kadro ile ekranlara taşımak bizler için ayrıca mutluluk verici. Seyircimizin yorumlarını duymayı heyecanla bekliyoruz” cümleleri ile belirtirken dizinin oyuncu kadrosuna bir kez daha dikkat çekti.

Raif İnan M.Raif İnan Raif İnan İBB Raif İnan TRT