Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler'i Öve Öve Bitiremedi!

TAKİP ET

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid'in Celta Vigo'yu 4-0 yendiği maçın ardından teknik direktör Carlo Ancelotti, genç oyuncu Arda Güler'i büyük bir yetenek olarak nitelendirerek gelecekte büyük başarılar elde edeceğini belirtti.

Ancelotti, basın toplantısında Arda Güler ile ilgili soruya, "Çok az süre aldı ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz." şeklinde konuştu.

Celta Vigo maçında 90+4. dakikada attığı golle adından söz ettiren Arda Güler, takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanmıştı. Ancelotti'nin Arda'ya sarılması ve övgü dolu sözleri, genç futbolcunun Real Madrid'deki potansiyeline dair umutları artırdı.

Ancelotti'nin jesti, Marca gazetesinin "Güler, Ancelotti'yi Dinlerse Yıldız Olacak" başlıklı haberine de yansıdı. Haberde, Arda Güler'in sınırlı fırsatları değerlendirmesi ve attığı golle takım arkadaşlarına sevinç yaşatması vurgulanarak, Madrid taraftarının Arda'ya olan sevgisinin arttığı ifade edildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti Arda Güler futbol maç arda gürele övgü Güler Ancelottiyi Dinlerse Yıldız Olacak spor sporcu samsunhaber gündem haber ispanya 1. futbol ligi