Rekor için haydi Samsun

TAKİP ET

Evinde bugün Bodrumspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar, sahadan en az 1 puanla ayrılması durumunda Spor Toto 1. Lig'in 78 puanlık rekorunu kırmayı başaracak. Zorlu mücadele saat 17.00'de başlayacak. İşte karşılaşmanın detayları...

KAPANIŞ GÜZEL OLSUN

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’deki son maçında evinde Bodrumspor’u ağırlıyor. Muhteşem bir sezonun ardından bitime 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve 11 yıllık özlemi sona erdirerek yeniden Süper Lig’e geri dönen Kırmızı-Beyazlılar, hem kapanışı güzel yapmak, hem de ligin puan rekorunu kırmak istiyor. Spor Toto 1. Lig’in puan rekoru sahibi, 2013-2014 sezonunda topladığı 78 puan ile İstanbul Başakşehir Kulübü konumunda.

1 PUAN YETERLİ OLACAK

Ligin geri kalan bölümünde 75 puan toplayan ve son hafta oynanması gereken Adanaspor maçından da hükmen galip ayrılacak olan Kırmızı-Beyazlılar, gözünü rekora dikti. Bodrumspor maçından alınacak en az 1 puan, Yılport Samsunspor’u rekorun yeni sahibi yapacak. Böylece Kırmızı-Beyazlılar, uzun süren misafirliğini Saat 17.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmada TRT Spor ekranlarından dönüşümlü olarak yayınlanacak. 

BODRUM İLE 4. RANDEVU

Kırmızı-Beyazlılar, sahasında konuk edeceği Bodrumspor ile 4. Kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 3 maçın 2’sini Yılport Samsunspor kazanırken, 1 mücadele ise berabere sonuçlandı. Kırmızı-Beyazlılar rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

BİZE AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bodrumspor maçını kazanarak Spor Toto 1. Lig’e güzel bir sonuçla veda etmek istiyor. Ligdeki misafirliklerinin artık sona erdiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Şampiyonluğa ulaşarak camiamızın ve şehrimizin arzuladığı hedefe ulaştık. Artık Spor Toto 1. Lig’de bize ayrılan sürenin sonuna geldik. İnşallah finali de galibiyetle yapacağız ve hem sezonu güzel kapatacağız, hem de ligin puan rekorunun yeni sahibi olacağız” dedi.  

HÜCUM HATTI ONLARA EMANET

Yılport Samsunspor’un iki yıldızı Moryke Fofana ve Douglas Tanque, Bodrumspor maçında takımlarının en önemli kozları olacak.

İki futbolcu, hücum hattında kırmızı-Beyazlıların yükünü çekecek.

DÜDÜK ÖZDAMAR’DA

Yılport Samsunspor’un Bodrumspor ile oynayacağı sezonun son maçını Erkan Özdamar yönetecek. Esat Sancaktar ve Mustafa Sönmez ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. 

TARAFTAR VEDA EDİYOR

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Bodrumspor karşılaşması ile birlikte Spor Toto 1. Lig’e veda etmeye hazırlanıyor. Sezonun son maçında da takımlarını yalnız bırakmayacak olan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, lige 3 puanla veda etmek istiyor.