Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz: Sendikalara Eşit Mesafedeyiz

TAKİP ET

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tez-Koop-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Tarık Sayın, Tokat İl Temsilcisi Ercan Çetinbolat ve İl Temsilci Yardımcısı İbrahim Atakoğlu'nu ağırladı. Ziyarette, çalışma yaşamına dair önemli konular ele alındı. Rektör Yılmaz, sendikalara eşit mesafede olduklarını belirterek, çalışanların haklarına ve çıkarlarına verdiği önemi vurguladı.

Tez-Koop-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Tarık Sayın, Tez-Koop-İş Sendikası Tokat İl Temsilcisi Ercan Çetinbolat ve İl Temsilci Yardımcısı İbrahim Atakoğlu, 14 Mart 2024 tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çalışma yaşamına ilişkin güncel konular ele alındı ve sendika temsilcilerine teşekkür eden Prof. Dr. Fatih Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Rektörlüğümüz her zaman çalışanlarının haklarına ve çıkarlarına saygı göstermektedir. Bu nedenle, sendikalarla ilişkilerimizi sağlamlaştırmak ve işbirliği içinde olmak önemlidir. Tüm sendikalara rektörlüğümüz eşit mesafededir.”

Tez-Koop-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Tarık Sayın Prof. Dr. Fatih Yılmaz Sendika samsun Samsun Haber