Renault Duster Türkiye'de Görücüye Çıktı

TAKİP ET

Türkiye'nin otomobil efsanesi yenilendi! Yepyeni Renault Duster, Bursa'da üretildi ve İstanbul'da görücüye çıktı. Avrupa pazarının gözdesi olan bu SUV, teknoloji ve tasarımda çığır açıyor.

İstanbul'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle Türkiye'de tanıtılan yeni Renault Duster, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'nda üretilecek. Renault'un "Renault Uluslararası Oyun Planı 2027" kapsamında Türkiye'yi Avrupa pazarında ve uluslararası ihracatta merkez haline getirme hedefi doğrultusunda adımlar atıldı. Yıllardır Türkiye SUV pazarının önemli bir parçası olan Duster, yenilenen teknik özellikleri, geliştirilmiş donanımları ve çekici tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yeni Renault Duster, İstanbul Ümraniye'deki lansmanla dünyada ilk kez tanıtıldı ve mayıs ayı sonunda ön siparişe açılacak. Bursa'da üretilecek olan araç, Türkiye pazarına sunulmasının yanı sıra dünyanın dört bir yanına ihraç edilecek. Dr. Berk Çağdaş, Mais Genel Müdürü olarak yapılan lansmanda yaptığı konuşmada, aracın tamamının Türkiye'de üretildiğini ve Türk halkı tarafından sevilen bir ürün olduğunu vurguladı.

Renault Duster Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları Otomobil ekonomi samsun