Rize'de Kadıköyspor rüzgarı

TAKİP ET

Kadıköyspor U13 takımı, Rize'de düzenlenen turnuvada ikinci oldu. Kadıköyspor'un formasını giyen Arda Öner 'gol kralı' olurken, turnuvayı izleyen teknik adamlar yıldız adaylarına tam not verdi

Rize'de organize edilen U13 turnuvasına Kadıköyspor, Çaykur Rizespor, Trabzonspor, Dinamo Batum ve Ofspor takımları katıldı. Kadıköyspor U13 takımı, turnuvada ikinci oldu. Temsilcimiz, Çaykur Rizespor'un şampiyon olduğu turnuvada oynadığı 4 maçın üçünü kazanırken, bir de mağlubiyet aldı.

Renkli görüntülere sahne olan turnuvanın kendileri açısından anlamına ulaştığını söyleyen U13 takımı antrenörü Harun Anıl, "Standartları yüksek maçlar oynandı. Çocuklarımız bizleri en güzel şekilde temsil etti. Rize'de duyduğumuz övgü dolu sözler doğru yolda olduğumuzu ortaya koydu" dedi.

TURAN VE AKSOY'DAN KADIKÖY'E YAKIN İLGİ
Kadıköyspor'un formasını giyen Arda Öner, turnuvanın en çok gol atan ismi oldu. Turnuvada ilk iki sırayı elde eden Çaykur Rizespor ve Kadıköyspor takımları birlikte dostluk fotoğrafı çektirdi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı olan Samsunlu antrenör İsa Turan ve Çaykur Rizespor'un Akademi Direktörü olan Samsunlu antrenör eğitimcisi Fedayi Aksoy, Kadıköyspor ekibine yakın ilgi gösterdi.

 Kadıköyspor U13 takımı, turnuvada oynadığı 4 maçın üçünü kazanırken, bir de mağlubiyet aldı.

Kadıköyspor'un formasını giyen Arda Öner, turnuvanın en çok gol atan ismi oldu.

Haber: Emin ÇEKİÇ