Rüstem Kara; 'Gençlerin Gücü Umudumuz Oldu'

TAKİP ET

Memleket Partisi'nden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' olan Rüstem Kara, "Gençler bizi anladı, sizlerden aldığımız güçle umutlarımızı hep birlikte yeşerteceğiz" dedi

Memleket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Rüstem Kara, görevinden istifa ederek 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde partisinden 'Samsun Milletvekili Aday Adayı' oldu.

Rüstem Kara, "Samsun, iki verimli ovanın ortasındaki bir şehir. Samsun; tarımsal üretime dayalı fabrikaların ağırlıklı olduğu 'sanayi şehri' olacak. Doğal ve tarihi güzellikleri ile Samsun; 'turizm şehri' olacak. Bereketli topraklar modern tarımla buluşacak. Her tarlanın başına doğalgaz vanası gibi suyu getireceğiz. Damlama sulama ile bütün Türkiye'de ve Samsun'da su sorunu yaşanmadan bu topraklardan bereket fışkıracak. İşsizi olmayan, mültecisi olmayan, gülen, eğlenebilen, folklorumuzu, kültürümüzü, güzel geleneklerimizi, sporu, sanatı, müziği ile Samsun yaşanabilir bir şehir olacak" dedi.

BİZİ GENÇLER ANLADI

Memleket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Rüstem Kara, şöyle konuştu; "Bizi gençler anladı ve akın akın Memleket Partisi'ne geliyorlar. Gençlerimiz; adalet için, torpilsiz ve adil bir düzen için, nitelikli ve bilimsel eğitim için, bilimin yapıldığı ve dünya ile yarışan özgür bir üniversite ortamında eğitim almak için geliyorlar. Memleketimizin dağına, toprağına, taşına, ovalarına, ağaçlarına sahip çıkmak için geliyorlar. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak geliyorlar. 85 milyon vatandaşımız şucu, bucu diye ayrıştırılmadığı bir Türkiye için geliyorlar. Memleket Partisi olarak sizlerden aldığımız güçle umutlarımızı hep birlikte yeşerteceğiz. Bu sese asla duyarsız kalmayacağız. Birlikte bu düzeni değiştireceğiz. Geleceğimizi geri alacağız."

N. Alper CABBAR