Rusya'yı Sarsan Teröristlerin Sorgu Anları Ortaya Çıktı: Cinsel Organına Elektrik Verildi!

TAKİP ET

Rusya'da Crocus City Hall adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısının ardından yakalanan DEAŞ'lı 4 teröristin sorgu anlarına ilişkin çarpıcı görüntüler gün yüzüne çıktı. Şemseddin Farridun adlı teröristin bir spor salonunda zeminde yatırıldığı ve pantolonunun indirilerek cinsel organına 80 volta kadar elektrik verildiği görüldü.

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen ve 150 kişinin ölümüne sebep olan terör saldırısının ardından, saldırganların nasıl yakalandığı ve sorgulandığına dair çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Sorgu anlarına ait yeni görüntüler, olayın hemen ardından saldırganların nasıl ele geçirildiğini ve sorgulandığını gözler önüne serdi.

Elektrik Şoku ile Sorgu: Yayınlanan görüntülerde, Şemseddin Fariddun isimli teröristin sorgusu sırasında yaşananlar daha önce bilinenden çok daha şiddetli bir şekilde gerçekleştirildiği görülüyor. Spor salonunun zeminine yatırılan teröristin ağzından salyalar akarken, pantolonunun indirilerek cinsel organına elektrik kabloları takıldığı görülüyor. Bu kabloların diğer ucunda ise 80 voltluk askeri radyo pileleri bulunuyor.

Sorgu Yöntemi ve Eleştiriler: Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrasında, bu sorgu yönteminin Rusya'da yaygın olduğu belirtildi. 80 volta kadar elektrik verilmesinin genellikle mahkumların parmak, kulak ve cinsel organına uygulandığı ifade edilirken, "En etkili yöntemin mahkumun üzerine su dökmek olduğu" yorumları yapıldı.

Teröristin Açıklamaları: Dün yayınlanan görüntülerde, Şemseddin Fariddun'un Telegram'da tanıştığı kişilerin kendisine terör saldırısını gerçekleştirmesi için para verdiğini duyurmuştu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen terör saldırısında 150 kişi hayatını kaybederken, olayda yüzlerce kişi de yaralandı. Saldırıyı düzenleyen 4 teröristin de içinde olduğu 11 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

rusya moskova terör saldırısı teröristlerin sorgu anları cinsel organına elektirik verildi deaşlı teröristler suçluların sorgu görüntüleri dünya gündem samsun haber haber