Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: İsraf dönemi bitecek!

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İsraf, kaynaklarımızı tüketir. Ama Cumhurbaşkanımız, 'İtibar kazanmak için israf edebilirsiniz' diyor. İnsanlar karnını doyuramazken, ev ihtiyaçlarını gideremezken, aldıkları ücretle geçinemezken siz nasıl saraylarda oturursunuz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Temel Karamollaoğlu, Samsun'da konuştu. Karamollaoğlu, mitingde şunları söyledi: "Pazar günü hepimiz sandık başına gideceğiz. Tek başına değil, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı, dostlarımızı ikna edeceğiz. Hakikaten zor bir dönemden geçiyoruz. Cumhurbaşkanı'nın problemleri çözemediğini gördük. Bol bol vaatler var. Hele de iş para noktasına geldiğinde kesenin ağzı açılıyor da kesenin dibi delik."

KILIÇDAROĞLU'NA GÜVENİYORUM

"Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu. Birçok yerde bana sordular; 'Neden Kılıçdaroğlu? Güveniyor musun?' İfadem aynen bu oldu benim; 'Ben, kendisini tanıdım. Tanıdıktan sonra da bende güven telkin etti. Ben güveniyorum. Güvendiğim için de kendisinin cumhurbaşkanı makamına gelmesine de her türlü desteği veriyorum."

ADALET OLMADAN HUZUR VE BARIŞ OLMAZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Hedefimiz; Türkiye'mizi huzur içinde yaşanabilen bir ülke haline getirmek. Esas hedefimiz önce maalesef ülkemizde zedelenen adalet mekanizmasını rayına oturtmak olacak. Adalet olmadan hiçbir yerde huzur ve barış olmaz. İş başında bulunanların belirli özellikleri taşımaları gerekir. Dürüst olacaklar, kamu malına el uzatmayacaklar, yemeyecekler, yedirmeyecekler, helal ve haramı bilecekler, haramdan uzak duracaklar, yolsuzluk hiçbir zaman kitaplarında yazmayacak, rüşvet tamamen ortadan kalkacak" dedi.

SİZ NASIL SARAYDA OTURUYORSUNUZ?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Karamollaoğlu, şöyle konuştu; "İsraf, bütün kaynaklarımızı tüketir. Ama Cumhurbaşkanımız, 'İtibar kazanmak için israf edebilirsiniz' diyor. İtibar kazanmak için yaptığınız harcama, kesinlikle haramdır. Nerede oturuyor Cumhurbaşkanımız? Külliye'de. Keşke bir tane Külliye olsa. Yetmiyor; yazlıkları var bunun, kışlıkları var. İnsanlar karnını doyuramazken, ev ihtiyaçlarını gideremezken, aldıkları ücretle geçinemezken siz nasıl saraylarda oturursunuz?"

BUNU BİRLİKTE YAPACAĞIZ

"İşçi kardeşlerimize güzel zam verdiler. Allah razı olsun. Arkasından mecburen devlet memurlarına da Kılıçdaroğlu'nun vaadinden biraz yukarda bir rakam söylediler. Ama bunların kıymeti yok. Kaçakları tıkamadıktan sonra, kasada parayı biriktirmedikten sonra ne verirseniz verin, yarın enflasyon onu da eritir. Herkes kendi gücüne, kendi çalışmasına göre bunun karşılığında kazanç elde edecek ama başkasını sömürmeyecek. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Yatırımları ülkemizin bir başından bir başına yayacağız. Sadece bir yerde değil, sadece bir kişi değil, sadece bir kurum değil, herkes ayağa kalkacak. Göreceksiniz, 2-3 seneye kalmaz ülkemizde işsizlik diye bir sorun yok olur gider. Bunu birlikte yapacağız." N. Alper CABBAR