Saadetli Bülent Kaya'dan 28 Mayıs mesajı

TAKİP ET

Saadet Partisi'ne yönelik 'algı ve iftiraları' çürüteceklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, "28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı, Karamollaoğlu'nu da Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapacağız" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği programlara katıldı. Bülent Kaya, Tekkeköy'de ve Terme'de Millet İttifakı parti yöneticileriyle daha sonra da Saadet Partisi il binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçim süreci ve ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında konuşan İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, "Milli Görüş'ün tarihi, ittifaklar ve koalisyonlar tarihidir. Bugün içinde olduğumuz ittifak da 50 yıllık birikimimizin sonucudur. Bizler daha önce 4 sefer hükümette olduk, 4'ü de koalisyondu. Bugün CHP ile bir araya gelişimizi eleştirip bizlere hakaret edenler çeşitli ithamlarda bulunanlar, Erbakan hocamızı arkadan hançerleyenlerdir. 'Milli Görüş gömleğini çıkardık' diyen ama bugün Erbakancılık oynayanlardır" dedi.

ALGILARA TESLİM OLMAYACAĞIZ

"Yalanlarla nasıl algı yapıldığını biliyoruz, iftiraları çürüteceğiz ve teslim olmayacağız" diyen Bülent Kaya, sözlerini şöyle tamamladı; "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gibi; bir kişinin iki dudağı arasına sıkıştırılmış, adaletin olmadığı, insanların yoksullaştırıldığı ve kutulaştırılarak birbirine düşman edildiği bir sistemle mi yolumuza devam edeceğiz? Yoksa herkesin geleceğe güvenle baktığı, farklılıklarıyla, kardeşçe bir arada yaşadığı huzur ve adaletin hakim olduğu bir düzenle mi yürüyeceğiz? İşte 28 Mayıs'ta buna karar vereceğiz. Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nu da Cumhurbaşkanı Yardımcısı yaparak, ülkemizi uçurumun kenarından kurtaracağız."