Sağlık Bakanlığı 8 Bin İşçi Alımı İçin Kura Çekimi Yarın Başlıyor

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı, 8 bin işçi alımı kapsamında kura çekimini 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirecek. Kura çekimi, Bakanlığın YouTube kanalından canlı yayınlanacak ve sonuçlar https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden duyurulacak.

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı için yapılacak olan kura çekimi, 3-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu kura çekimi, Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Adaylar, kura sonuçlarını ve ilgili diğer tüm duyuruları Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sayfası olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden takip edebilecekler.

Kura çekiminde, öncelikle 8 bin asıl ve 8 bin yedek aday belirlenecek. Kura sonuçları, çekim tamamlandıktan sonra yine aynı internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Kura sonucunda asıl olarak belirlenen adayların, atamaya esas belgelerini belirlenen süre içinde teslim etmeleri gerekecek. Bu belgeleri zamanında teslim etmeyen veya atama şartlarını karşılamayan adayların yerine yedek listeden adaylar atama şansı bulacak.

Sağlik Bakanliği İşçi Alimi Sonuçlari Sağlik Bakanliği 8 Bin İşçi Alimi Kura Çekimi Sağlik Bakanliği İşçi Alimi Kura Sonucu samsun Samsun haber Sağlık Bakanlığı