Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 Bin Sürekli İşçi Alımı Kura Çekiliş Tarihleri Belli Oldu: İşte Detaylar!

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında gerçekleştirilecek olan 8 bin sürekli işçi alımı için başvurular tamamlandı. Şimdi gözler, kura çekiliş tarihlerine çevrildi. İşte Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura çekiliş tarihleri ve detayları...

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere gerçekleştirilen 8 bin sürekli işçi alımı için başvurular 23-27 Şubat tarihleri arasında tamamlandı. Şimdi, adaylar kura çekilişi tarihlerini merak ediyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiliş tarihleri ve diğer önemli detaylar haberimizde!

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 Bin Sürekli İşçi Alımı Kura Çekiliş Tarihleri:

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen takvime göre yapılacak. Münhal Kadro ve Nitelik Tablosu'nda yer alan bilgilere göre, kura çekilişi 18-19 Mart tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Saatler ise 09:00-18:00 arasında olacak.

Alım Yapılacak Meslek Grupları:

Otomotiv Kaportacısı

Oto Elektrikçisi

Oto Bakım Onarımcısı/Otomotiv Mekanikçisi

Klinik Destek Elemanı

İnşaat Boyacısı

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı

Marangoz

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı

Elektrikçi

Güvenlik Görevlisi (Silahsız)

Temizlik Görevlisi

Kura çekilişi sonucunda belirlenecek olan adaylar, istenilen niteliklere uygun olarak sağlık kuruluşlarında görevlendirilecek. Adaylara başarılar dileriz.

sağlık bakanlığı işkur sürekli işçi alımı kura çekilişi tarih