SAL B Grubunda Nefesler Tutuldu

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig B Grubu zirve mücadelesinde Tekkeköyspor ile 1930 Bafraspor arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Aynı puana sahip iki takımdan Bafra temsilcisi liderlik koltuğunda bulunurken, Tekkeköyspor ise averajla ikinci sırada yer alıyor.

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ
Süper Amatör Lig Hüseyin Kambur sezonunda heyecan fırtınası devam ediyor. A Grubunda Alaçamspor grubunu lider tamamlarken, B Grubunda ise kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. 1930 Bafraspor, 14. hafta maçında evinde Vezirköprü Belediyespor’u 4-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Averajla ikinci sırada bulunan Tekkeköyspor ise Ayvacık Belediyespor’u 6-1’le geçerek zirve takibini sürdürdü. 

DERBİ NEFES KESECEK
SAL B Grubunda düğümü ligin son haftasında oynanacak olan maçlar çözecek. Lider 1930 Bafraspor Bafra derbisinde Bafra FK ile kozlarını paylaşacak. Büyük bir heyecan fırtınasının yaşanacağı diğer mücadelede ise Tekkeköyspor Yolspor’un konuğu olacak.

SAL’ın son haftasında oynanacak olan iki kritik karşılaşma sonrasında Grubu lider tamamlayacak olan takım belirlenecek. İki takımda da nefesler tutuldu.  

Zekai ANIL