SAL'da Büyük Rekabet

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig Hüseyin Kambur sezonu 5. haftası büyük çekişmelere sahne olacak. A Grubu lideri Alaçamspor, 19 Mayıs Belediyespor ile deplasmanda, B Grubu lideri Tekkeköyspor ise Atakentspor ile evinde karşılaşacak. 

HAVZA BAY GEÇECEK
SAL’da 5. hafta heyecan dolu müsabakalara sahne olacak. A Grubu lideri Alaçamspor, deplasmanda 19 Mayıs Belediyespor ile karşılaşacak. 10 puanla grubunda lider olan Yeşil-Beyazlı ekip zorlu maçı kayıpsız geçmek istiyor. Diğer maçlarında ise Salıpazarı Belediyespor, evinde Baruthanespor’u ağırlayacak. Telekomspor evinde Termespor’la kozlarını paylaşacak. Havza Belediyespor ise BAY geçecek. 

MAÇLAR PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
B Grubu lideri Tekkeköyspor, 5. hafta maçında evinde Atakentspor’la karşılaşacak. Çıktığı dört maçta 12 puan toplayan Mavi-Beyazlı ekip bu maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Diğer maçlarda ise 1930 Bafraspor, taraftarı önünde Yolspor’la karşılaşacak. Ladik Belediyespor, Vezirköprü Belediyespor'u konuk ederken, Ayvacık Belediyespor da Bafra 1988 FK'yı ağırlayacak. Karşılaşmalar Pazar günü oynanacak.