SAL'da Fırtına Ters Esti

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig'de heyecan devam ediyor. A Grubu'nda Alaçamspor, Telekomspor karşısında aldığı galibiyetle zirvedeki yerini korurken, B Grubu lideri Tekkeköyspor, Bafra deplasmanında aldığı yenilgi ile averajla ikinci sıraya geriledi. 

SALIPAZARI BAY GEÇTİ
SAL Hüseyin Kambur sezonunda heyecan devam ederken 7 takımın mücadele ettiği A Grubunda lider durumda bulunan Alaçamspor, deplasmanda karşılaştığı Telekomspor’u 3-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. 19 Mayıs Belediyespor’la kendi sahasında karşılaşan Baruthanespor, rakibine 6-0 mağlup oldu. Grubun diğer maçında ise Termespor’u konuk eden Havza Belediyespor rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Salıpazarı Belediyespor ise haftayı BAY geçti. 

BAFRA’DA SÜRPRİZ SONUÇ
Sekiz takımın yer aldığı B Grubunda ise haftanın en sürpriz sonucu Bafra’da alındı. B Grubu lideri Tekkeköyspor’u konuk eden Bafra 1988 Futbol Kulübü, rakibini 3-0 yendi.

Tekkeköyspor bu sonuçla averajla ikinci sıraya geriledi. Ayvacık Belediyespor’un, Vezirköprü Belediyespor’u konuk ettiği karşılaşmada üç puanı kazanan takım Vezirköprü temsilcisi oldu. Ladik Belediyespor ile Yolspor’un karşı karşıya geldiği maç 1-1 sona ererken 1930 Bafraspor ise Atakentspor 4-2’lik skorla geçti.  

 

Zekai ANIL