SAL'da geri sayım sürüyor 

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig'de (SAL) 2022-2023 sezonu için bekleyiş devam ederken A ve B olmak üzere iki grupta 16 takım şampiyonluk için mücadele verecek. SAL'da heyecan 30 Ekim'de start alacak. 

İKİ GRUP 16 TAKIM
Süper Amatör Lig’de heyecan Ekim ayı sonunda başlıyor. İki ayrı grupta 16 takım mücadele edecek. A Grubu’nda, Alaçamspor, Termespor, Dededağspor, Baruthanespor, Salıpazarı Belediyespor, Havza Belediyespor, Telekomspor, 19 Mayıs Belediyespor yer alırken B Grubunda ise 1930 Bafraspor, Yolspor, Atakentspor, 1988 Bafra FK (Hacınabispor), Ayvacık Belediyespor, Tekkeköyspor, Vezirköprü Belediyespor, Ladik Belediyespor takımları şampiyon için ter dökecek. 


SON TAKIMLAR KÜME DÜŞECEK
TFF Samsun il temsilcisi Hasan Özbulut, Süper Amatör Lig’de heyecanlı bekleyişin devam ettiğini ifade ederek, “İki grupta 16 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği Süper Amatör Lig'de sezon 30 Ekim tarihinde başlayacak. Gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar play-off oynayacak. Son sırada bitiren takımlar ise bir alt lige düşecek. Bütün takımlara başarı diliyor, fair-play çerçevesinde, kazasız, belasız bir sezon olmnasını temenni ediyoruz” diye konuştu.    Zekai ANIL