SAL'da Play-Off Programı Belirlendi

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig Hüseyin Kambur, sezonu play-off heyecanı cumartesi günü oynanacak olan tek maçta start alıyor. TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut, play-offlarda mücadele edecek olan takımlara başarı diledi. 

MAÇLAR SAAT 14.30'DA BAŞLAYACAK

Süper Amatör Lig play-off programı belirlendi. Samsun ASKF binasında yapılan toplantıda play-off fikstürü belirlendi. SAL, play-off ilk maçında yarın 1930 Bafraspor, evinde Termespor'la karşı karşıya gelecek. Play-off grubunda 1. hafta pazar günü oynanacak olan iki maçla tamamlanacak. Havza Belediyespor, evinde Tekkeköyspor'la karşılaşırken, Bafra 1988 FK ise kendi taraftarı önünde Alaçamspor'la kozlarını paylaşacak. Play-off grubunda karşılaşmalar saat 14.30'da başlayacak ve 26 Mart tarihinde sona erecek. 

ÖZBULUT BAŞARI DİLEDİ

Samsun Süper Amatör Lig play-off grubunda fikstürün belirlendiğini dile getiren TFF Samsun il temsilcisi Hasan Özbulut, "Süper Amatör Lig Hüseyin Kambur sezonunda play-off programı belirlendi. Tekkeköyspor, Alaçamspor, Termespor, Havza Belediyespor, 1930 Bafraspor ve Bafra 1988 FK olmak üzere altı takımın mücadele edeceği play-off heyecanı yarın 1930 Bafraspor ile Termespor arasında Bafra'da oynanacak olan maçla start alacak. Play-off grubunda mücadele eden takımlarımıza başarı diliyorum" dedi.  

Zekai ANIL 

Hasan Özbulut