SAL'DA SON HAFTA

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör Lig (SAL) Hüseyin Kambur, sezonunda son haftaya girilirken A Grubunda Alaçamspor, B Grubunda ise Tekkeköyspor liderliğini sürdürdü. SAL'da 2022-2023 sezonu yarın oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek.

ALAÇAMSPOR BAY GEÇECEK
SAL’da 2022-2023 sezonu yarın oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek. 7 takımın yer aldığı A Grubunda liderliğini sürdüren Alaçamspor, haftayı BAY geçerken. Telekomspor ile Baruthanespor Canik suni çim sahada karşılaşacak. 19 Mayıs Belediyespor ise evinde Termespor'la kozlarını paylaşacak. Havza Belediyespor ise kendi taraftarı önünde Salıpazarı Belediyespor karşısında üç puan arayacak.   

TEKKEKÖY NAMAĞLUP LİDER
Sekiz takımın mücadele ettiği B Grubunda namağlup lider durumda bulunan Tekkeköyspor sezonun son maçında evinde Yolspor’la karşılaşacak. Bafra derbisinde 1930 Bafraspor ile Bafra 1988 FK karşı karşıya gelecek. Ladik Belediyespor evinde Ayvacık Belediyespor’u konuk ederken Atakentspor ise Vezirköprü Belediyespor’la saat 16.30’da karşılaşacak. Diğer karşılaşmalar ise saat 14.00’da start alacak.    Zekai ANIL