SAL'da tek kazanan Havza Belediyespor

TAKİP ET

Samsun Süper Amatör play-off Ligi'nde ilk hafta geride kaldı. Dört maçtan üçü berabere biterken, diğer maçta ise Havza Belediyespor evinde Terme Sanayispor'u 3-1 mağlup ederek haftanın tek kazanan takımı oldu.

ŞAMPİYON BAL'A ÇIKACAK

Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek olan takımın belirleneceği Süper Amatör Lig play-off'larda heyecan başladı. İlk hafta karşılaşmaları tamamlanırken ligde tek kazanan takım Havza Belediyespor oldu. Havza temsilcisi evinde Terme Sanayispor'u 3-1 yendi. Haftanın en gollü maçında Ladik Belediyespor evinde karşılaştığı Atakum Belediyespor'la 3-3 berabere kaldı. Yolspor 1930 Bafraspor'la 1-1, Tekkeköyspor ise Termespor'la 2-2 berabere kaldı. 

2. HAFTA CUMARTESİ BAŞLIYOR

Play-off Ligi'nde 2. hafta heyecanı Cumartesi günü Termespor ile Atakum Belediyespor arasında saat 14.30'da oynanacak tek maçla başlayacak. Pazar günü ise 1930 Bafraspor evinde Tekkeköyspor'la kozlarını paylaşacak. İlk haftanın tek kazananı Havza Belediyespor deplasmanda Ladik Belediyespor karşısında galibiyet arayacak. Yolspor ise Terme Sanayispor'un konuğu olacak. SAL play-off liginde 2. hafta karşılaşmaları saat 14.30'da başlayacak.