Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül:Bu zor günlerde geçecek 

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, "Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile zor günler yaşıyor olabiliriz. Ancak biz inanıyoruz ki bu zor günlerde geçecek "dedi. 

Samsun Salıpazarı AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. SASKİ Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Burhan İkiz, Ahmet Muştu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Gündüz, Gökhan Kahrıman, Emre Başoğlu, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Belediye Başkanı Halil Akgül, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle başkanları ve partililer katıldı. 

CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ 

İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Akgül, “Yapılan bütün hizmetleri sizlerden aldığımız güç ile yaptık. Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile zor günler yaşıyor olabiliriz. Ancak biz inanıyoruz ki bu zor günlerde geçecek. Önemli olan bu zor günlerde yan yana ve omuz omuza olmak. Bu bir davadır. Zor günlerde davamıza ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız”dedi. Feride SEZGİN