Salıpazarı'nda 51 yıl sonra ilk yaşandı

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde Salıpazarı Belediye Başkanı seçilen BBP'li Refaettin Karaca, "51 yıllık belediye tarihinde ilk kez bir belediye başkanı seçilen bir belediye başkanına görevi devrediyor. Halil Akgül'e teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde devir teslim töreni gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi'nden Salıpazarı Belediye Başkanı seçilen Refaettin Karaca, 3 dönemdir belediye başkanı olan Halil Akgül'den görevi devraldı.

Başkan Karaca, "Elli bir yıllık belediye tarihinde ilk kez bir belediye başkanı seçilen bir belediye başkanına görevi devrediyor. O nedenle Halil Akgül'e teşekkür ediyorum. On beş yıldır ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı da kendilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Halil Akgül ise Refaettin Karaca'yı tebrik ederek, "On beş yılda Salıpazarı'mıza çok güzel hizmetler yaptık. Yapamadıklarımız ve yarım kalan projelerimiz oldu. Onları da inşallah Refaettin Karaca Başkanımız tamamlayacak. Ben kendisine hayırlı olsun, Rabbim utandırmasın diyorum" diye konuştu.

BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Refaettin Karaca mesajında; "Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı özel günlerdir.

Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Farklı düşüncelerden dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız" ifadelerini kullandı.

samsun samsun haber salıpazarı