Salıpazarı'nda Sular Durulmuyor! MHP'li Başkan Adayı Ateş Püskürdü

TAKİP ET

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde Belediye Başkan adayı olan MHP'li Osman Yüksel, AK Parti ve MHP'li yöneticilerin kendisine destek vermediğini öne sürerek, sosyal medyasından sitem dolu video paylaştı. İşte o video...

31 Mart yerel seçimlerinde Salıpazarı Belediye Başkan Adayı gösterilen MHP'li Osman Yüksel, BBP'li aday Refaettin Karaca'ya 150 oy farkla seçimi kaybetti. Seçim bitti ama iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

MHP’li Osman Yüksel, sosyal medyasından paylaştığı videosunda AK Partili ve MHP’li yöneticileri hedef aldı.

Osman Yüksel, özetle şu ifadelere yer verdi; "Hak davası diyerek ahlaktan bahsederek kendilerini satanlara sözüm. Öyle bir sürece girmişiz ki; AK Partililere gönül vermiş seçmenlerden söz etmiyorum. Ama yıllardır AK Parti’nin gölgesi altında siyaset yapmış, Cumhurbaşkanı’nın posteri altında siyaset yapmış yöneticilere sesleniyorum. Anladım ki bunlar için dava çıkarmış, anladım ki bunlar için dava menfaatmiş. Bunları vicdanı ile baş başa bırakıyorum.”

MHP' Samsun İl Başkan Burhan Mucur ise Salıpazarı'nda seçim zamanı yaşansığı iddia edilen 'ses kayıtları, tutanakların' yer aldığı bazı belgeleri MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye raporladığı öğrenildi.

İŞTE O VİDEO

 

samsun salıpazarı mhp ak parti osman yüksel