SAMDOB'da Eni'nin Kalbi 23 Nisan'da

TAKİP ET

Samsun Devlet Opera Balesi, çocuk operası Eni'nin Kalbi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda minik seyircileriyle buluşacak

SAMDOB; çocuk operası "Eni'nin Kalbi" ile minik seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Eni ve Mano, Kalplerevi'ne ulaşmaya çalışıyor. İkisi de kalplerdeki tüm iyi duyguları ve tabii ki sevgiyi de koruyan 'anahara'nın peşinde. Ama amaçları farklı, Mano anaharayı insanlara acı verdiğine inandığı sevgiyi yok etmek için kullanacak. Eni ise tam tersine sevgiyi yeniden Enoya’ya yayacak.

ÇOCUKLARA ROLÜ VAR
Kalplerevi'ne ilk ulaşan kim olacak dersiniz? Kapıdaki tuhaf bekçi onları içeri alacak mı? Burada bir de yarışma var, acaba kim kazanacak? Anaharaya kim elde edecek? Sevgiyi bulma ve kendilerini tanıma yolunda kahramanlarımızın başına daha neler gelecek? 

Harika müzikler, sürprizler, yarışmalar, danslar. Bu eğlenceli macerada size de bir rol düşüyor arkadaşlar. Kalplerevi'ndeki düğümü çözmek için kahramanlarımızın yardımınıza ihtiyacı var. Birlikte oynamak için hepinizi bekliyoruz. 

23 Nisan Cumartesi saat: 15.00'te gerçekleştirilecek temsilin biletleri Samsun Devlet Opera ve Balesi gişelerinden ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. Tolgahan ÇAĞLAR