SAMİKAD'dan İlham Veren Başarılı Kadınlar Zirvesi

TAKİP ET

SAMİKAD, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde "Başarılı Kadınlar Zirvesi" ile kadınların iş dünyasındaki başarılarını ve mücadelelerini ön plana çıkardı. Etkinlik, kadınların gücünü ve eşitlik mücadelesini vurgulayarak, ilham verici konuşmalar ve değerli paylaşımlarla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, "Başarılı Kadınlar Zirvesi"ni düzenleyerek kadınların iş dünyasındaki başarılarını ve katkılarını kutladı. Büyükşehir Sanat Merkezi'ndeki etkinlik, merhum ressam Hilmi Özbay'ın eserlerinin sergilendiği bir açılışla başladı. Etkinliğe Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, SAMİKAD Başkanı Şehnaz Dereli, eski milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehnaz Dereli, kadınların güçlendirilmesinin önemini vurgulayarak, eşitlik ve insan haklarına dikkat çekti. Zirvede, alanlarında uzman kadın profesyoneller tecrübelerini ve görüşlerini paylaştı. Etkinlik, katkılarından dolayı konuşmacılara plaket takdimiyle son buldu.

Samsun İş Kadınları Derneği SAMİKAD Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci SAMİKAD Başkanı Şehnaz Dereli Neslihan Hancıoğlu