SAMKON'dan 'İftar Yemeği' Çağrısı

TAKİP ET

SAMKON tarafından Adıyaman'da kurulan Samsun Köyü Konteyner Evleri'nde konaklayan afetzedelere Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yemeği verilecek. Hayırseverlere 100 TL'lik kampanyaya destek çağrısı yapıldı

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'na üye federasyon başkanlarının katılımıyla SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı'nın başkanlığında genel merkezde 'Başkanlar Kurulu' toplantısı yapıldı.

Toplantıda; Adıyaman'da kurulan Samsun Köyü'nde afetzedelere Ramazan boyunca iftar ve sahur yemeği verilmesi ve 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde SAMKON'a bağlı federasyon ve derneklerde milletvekili aday adayı olan üyelere destek olma kararı verildi.

SAMKON tarafından Samsun Köyü Konteyner Evleri'nde konaklayan afetzedeler için "Depremzede Kardeşime 100 TL İle Bir İftar Yemeği De Sen Ver" sloganıyla kampanya başlatılması kararlaştırıldı.

RAMAZAN DAYANIŞMASI
SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı, şöyle konuştu; "Asrın felaketi olarak tarih sayfalarında yer alacak olan depremler sonrasında yaralarımızı birlikte sarmaya çalışıyoruz. Adıyaman'da kurulan 'Samsun Köyü Konteyner Evleri'nde yaklaşan Ramazan ayı etkinliklerimizi planladık. Ramazan ayı boyunca afetzedelerimize iftar ve sahur yemeği vereceğiz. Ayni ve nakdi yardımlarımız devam edecek. Aynı zamanda "Depremzede Kardeşime 100 TL İle Bir İftar Yemeği De Sen Ver" sloganıyla kampanya başlatılması kararlaştırıldı."

Kaya Aşcı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde 'milletvekili aday adayı' olan SAMKON'a üye federasyon ve dernek üyelerine her türlü desteği sağlama ve seçilebilecek adaylara tam destek olma konusunda fikir birliğine vardıklarını kaydetti.

N. Alper CABBAR