Şampiyonlar başarı hikayelerini paylaştı

TAKİP ET

Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonalarında altın ve bronz madalyalar alarak ülkemizi ve şehrimizi gururlandıran başarılı milli sporcular Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi ziyaret etti. 

DERECİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ 
Uluslar arası arenalarda aldıkları başarı hikayelerini ve gelecekteki hedeflerini İl Müdürü Dereci ile paylaşan sporcular maddi manevi  desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ettiler.
Ziyarette ayrıca Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berber, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, tören ve organizasyonlar Şube Müdürü Mücahit Tekkeşinlioğlu yer aldı. İl Müdürü Dereci, sporcularla sohbet ederken, başarılarının daimi olması temennisinde bulundu. 

OKULLAR ARASINDA DÜNYA 2.'Sİ
Sporculardan Alperen Berber, İtalya'nın Roma kentinde düzenlenen U17 Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonasında 80 kg'da Dünya 3.sü ve Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenen U20 Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonasında 82 kg Dünya 3.sü oldu. İbrahim Özdemir ise Romanya'nın Bükreş kentinde düzenlenen U17 Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonası'nda 72 kg'da Avrupa Şampiyonu İtalya'nın Roma kentinde düzenlenen U17 Greko-Romen Güreş Dünya Şampiyonasında 72 kg Dünya 3.sü oldu. Berati İnaç'da Fransa'da düzenlenen Okullar arası Güreş Dünya Şampiyonasında 55 kg Dünya 2.si oldu.