Şampiyonlar Kastamonuya gitti

TAKİP ET

U16 Türkiye Şampiyonası'nda son dört takım arasına kalan Atakum Belediyespor U16 takımı final maçları için Kastamonu'ya hareket etti. Sporcuları Atakum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ümit Yasin Başar yolcu etti.

TFF U16 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan Atakum Belediyespor U16 takımı Kastamonu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finalleri için hazırlıklarını tamamlayarak bu ile hareket etti. Turuncu-Mavili oyuncuları Atakum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ümit Yasin Başar yolcu etti. Sporcularda moral ve motivasyonlarının yerinde olması gözlerden kaçmadı.

ZORLU MARATON

Atakum Belediyespor Kulübü Altyapı Koordinatörü Hakan Ciğer, hedeflerinin şampiyonluk kupasını Samsun’a getirmek olduğunu ifade ederek, “U16 Türkiye şampiyonası finalleri için hazırlıklarımızı tamamladık. Zorlu maratonda güzel müsabakalar çıkartarak finallere kadar geldik. Şu anda tamamı ile finallere konsantre olduk. Final maçlarında ilimizi en güzel şekilde temsil ederek, şampiyonluk kupasını Samsun’a getirmeyi hedefliyoruz. temsilcimiz finallerdi ilk maçını bugün saat 14.30'da İstanbul Bağlarbaşıspor ile karşılaşacak.