Şampiyonluk Kupası Gençlik Spor'da

TAKİP ET

Spor Toto 1. Ligi'n bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve kupasını alan Samsunspor Kulübü şampiyonluk kupasını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne götürdü.

YILDIZLAR YETİŞECEK

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Samsunspor Kulübü Başkan vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ve Suat Çakır, şampiyonluk kupası ile birlikte Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile biraraya geldi. Ziyarette konuşan İl Müdürü Dereci, “Samsunspor hem Süper Lig’e yükselmesi hem de altyapısına verdiği önem ile eskiden olduğu gibi birçok yıldız futbolcu yetiştirecektir. Ziyaretten dolayı Samsunspor camiasına teşekkür ederim" dedi.

UYUMLU ÇALIŞMA

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile güzel bir çalışma içinde olduklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile irtibatlı bir şekilde güzel bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmak hepimizi çok mutlu etti. Yeni sezonda da aynı uyum ile çalışmaya devam edeceğimizden şüphemiz yok. Bizim her zaman yanımızda olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.