Şampiyonluk Penaltılarla Geldi

TAKİP ET

Okul Sporları Genç Kızlar Futsal İlkadım İlçe Birinciliği müsabakaları sona erdi. Gazi Anadolu Lisesi, final maçında karşılaştığı ve normal süresi 1-1 berabere biten maçta Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi'ni penaltı atışlarında 3-2'lik skorla yenerek İlkadım şampiyonu oldu.  

NORMAL SÜRE BERABERE BİTTİ
Okul sporlarında elde ettiği başarılarla isminden çokça söz ettiren İlkadım Gazi Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Genç kızlar futsal İlkadım İlçe birinciliği final maçında Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ile karşılaşan Gazi Anadolu Lisesi, Spor Lisesi Spor Salonu’nda oynanan ve normal süresi 1-1 berabere biten maçta rakibini penaltı atışlarında 3-2’lik skorla mağlup ederek İlkadım İlçe birincisi oldu. 

SPORCULARINI KUTLADI
Kadrosunda tecrübeli oyuncuları barındıran Gazi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Cihan Kubilay İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sporcularını kutlayarak; “Tebrikler kızlar, ayağınıza yüreğinize sağlık. Bizlere desteğini esirgemeyen Yab.Pa Spor ailesine ve değerli başkanım Ali Akyüz nezdinde teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz” ifadelerini kullandı.