Şampiyonun Adı SAMSUNSPOR

TAKİP ET

Samsun Basketbol U18 Ligi'nin finalinde Piri Reis Spor Kulübü'nü yenmeyi başaran Samsunspor Basketbol şampiyon oldu. Kupasını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci takdim etti.

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Samsun U18 Basketbol Ligi, sona erdi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Samsunspor ile Piri Reis Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Samsunspor Basketbol, maçı kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Piri Reis Spor Kulübü 2., Samsun Basketbol Akademi Spor 3., Atakum Belediye Spor Kulübü ise 4'lüğü elde etti. Finalin en değerli oyuncusu Samsunspor’dan Ahmet Şenel oldu. 

GRUP MÜSABAKALARINA KATILACAKLAR

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci ve Giresun Gençlik ve Spor eski il müdürü ve spor uzmanı Hasan Bulut takdim etti. İl Müdürü Dereci, dereceye giren takımları tebrik etti. Şampiyon olan Samsunspor, Trabzon’da 8 takımın katılımı ile düzenlenecek olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.


Samsun U18 Basketbol Lig final maçı ile birlikte sona ererken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuları kutlarken, madalya ve kupalarını takdim etti.